Over WG Werkschoenen

Wij zijn gespecialiseerd in werkschoenen van vele bekende topmerken, zoals: 2W4, Bekina, Danclog, Dunlop, Eurodan, Grisport, Mr. Miles, Muck Boot, No Risk, Redbrick, Sika, Strovels en Troentorp. Onze specialisten staan voor u klaar om uw comfort en veiligheid te verbeteren. De specialisten hebben jaren ervaring in deze branch en kunnen u dus perfect informeren / adviseren welke schoen het best bij u past, omdat er vele verschillende soorten kwaliteiten bestaan.

Levering aan bedrijven / particulieren
De prijzen op WG Werkschoenen wordt exclusief BTW getoond, dit omdat we zowel aan particulieren als bedrijven leveren. In beide gevallen kunt u account openen zodat u kunt zien welke werkschoenen u al eerder heeft besteld. Met slechts 1 klik op de knop kunt u deze bestelling herhalen zodat u altijd de juiste werkschoen heeft! In geval van levering aan bedrijven bieden we een speciale korting bij meerdere herhaalbestellingen. Wij leveren o.a. werkschoenen voor de bouw, schilders, en aan de logistieke sector.

Supersnelle levering!
Wij leveren de werkschoenen supersnel bij u thuis! Het kan wel eens voor komen dat bij hogere aantallen niet altijd alle producten tegelijk geleverd kunnen worden, u  kunt altijd voor de zekerheid contact met ons op nemen.

Laagste prijsgarantie!
Natuurlijk is de kwaliteit en het comfort belangrijk, maar zeker ook de prijs! Onze specialisten geven advies over welke schoen voor u het juiste is, rekening houdend met u budget. Daarnaast bieden wij de laagste prijsgarantie, dus vind u dezelfde schoen goedkoper, neem direct contact met ons op! Wij zullen dan de prijs hier op aanpassen zodat u altijd de juiste schoen tegen de beste prijs heeft.

 

Onze contactgegevens:

mail: info@wgwerkschoenen.nl

telefoon:  085 - 1047019