No risk Mackenzie

Op voorraad
SKU
248
€ 78,59 € 64,95
Omschrijving
Dé specialist in No Risk Mackenzie Veiligheidsschoen ✓ Professioneel advies ✓ Altijd gratis verzending.
Opties

No Risk Mackenzie

Bent u op zoek naar een non-metallic schoen? Dan is de werkschoen No Risk Mackenzie een geschikte werkschoen voor u. Deze No Risk Mackenzie bevat een composite neus en een Kevlar tussenzool. Verder bezit de Mackenzie een cambrelle binnenvoering. Deze voering houdt de voeten koeler in de zomer en warmer in de winter. De voering werkt als een vloeiblad, absorbeert transpiratie van de voeten, droogt snel, voorkomt voetgeuren en schimmel. Zacht en dempend, voor extra comfort. Duurzaam en slijtvast. 

Portugese kwaliteit

No Risk in opgericht in 1996 in Portugal. Het is hun missie om veilige en comfortabele, maar tegelijk ook betaalbare schoenen te maken voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en uitdaging, zonder hierbij concessies te willen doen op het gebied van gemak en zekerheid. Bij het ontwerpen van hun schoenen proberen de designers van No Risk rekening te houden met de omstandigheden waarin hun schoenen gebruikt kunnen worden, zoals gladde terreinen, ruwe oppervlakken en werkplekken met soms hoge of juist lage temperaturen, waar vallende of scherpe voorwerpen een gevaar kunnen vormen. Dat vormt voor deze unieke werkschoenen no risk.

Kenmerken No Risk werkschoen Mackenzie
Veiligheidsklasse: S3
Kleur: Zwart
Bovendeel: Leer
Leer binnenvoering: Cambrelle en drillex
Zool: PU/TPU
Bijzonderheden: Non-metalic schoen, composite neus, kevlar tussenzool, ''airpump'' losse inlegzool, Clima Cork System (kurkvoetbed) en kruipneus

De No risk Mackenzie bij WGwerkschoenen.

Meer informatie
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer No Risk
Formaat N/A
Color N/A