No Risk Blackrock

Op voorraad
SKU
243
€ 78,65 € 65,00
Omschrijving
Dé specialist in No Risk Blackrock ✓ Veiligheidsschoen ✓ Voor 15:00u besteld, morgen in huis! ✓ Professioneel advies ✓ Altijd gratis verzending.
Opties

No Risk Blackrock

De werkschoen No Risk Blackrock  is een mooie zwarte hoge werkschoen. Wat vooral kenmerkend aan deze No risk werkschoen is, is dat de schoen breder is dan de normale doorsnee genomen werkschoen. Als u dus brede voeten heeft, is deze werkschoen perfect geschikt voor u. Door het gebruik van Cambrelle, Drillex en een Clima Cork System zorgt dit voor een zeer hoge kwaliteit. Een cambrelle voering zorgt ervoor dat uw voeten beter ademen in deze werkschoenen. Daardoor houdt u de voeten in de zomer lekker fris. Het Clima Cork System, ook wel kurkvoetbed genoemd, zorgt voor absorptie en droge voeten.

Portugese kwaliteit

No Risk in opgericht in 1996 in Portugal. Het is hun missie om veilige en comfortabele, maar tegelijk ook betaalbare schoenen te maken voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en uitdaging, zonder hierbij concessies te willen doen op het gebied van gemak en zekerheid. Bij het ontwerpen van hun schoenen proberen de designers van No Risk rekening te houden met de omstandigheden waarin hun schoenen gebruikt kunnen worden, zoals gladde terreinen, ruwe oppervlakken en werkplekken met soms hoge of juist lage temperaturen, waar vallende of scherpe voorwerpen een gevaar kunnen vormen. Dat vormt voor deze unieke werkschoenen no risk.

Kenmerken No Risk Blackrock werkschoenen
Veiligheidsklasse: S3
Kleur: Zwart
Bovendeel: Leer
Leer binnenvoering: Cambrelle en drillex
Zool: PU
Bijzonderheden: Clima Cork System (kurkvoetbed)  

De No risk Blackrock bij WGwerkschoenen.

Meer informatie
upc Nee
length Nee
width Nee
height Nee
Manufacturer No Risk
Formaat Nee
Color Nee