Grisport werklaarzen wol gevoerd

Op voorraad
SKU
316
€ 120,94 € 114,89 € 94,95
Omschrijving
Grisport werklaarzen bij WGwerkschoenen. U hebt bij ons de laagste prijsgarantie en gratis verzending. Aarzel dus niet, bestel vandaag en geniet morgen al van uw nieuwe laars.
Opties

Grisport werklaarzen zwart

Heeft u snel last van koude voeten? of is het weer ernaar om lekkere bontlaarzen aan te hebben? Dan zijn deze zwarte grisport laarzen met wol gevoerd de perfecte laarzen voor u. Deze werklaarzen bevatten  een waterdichte sympatex voering, waardoor ze bestand zijn tegen water. Deze grisport werklaarzen zijn ook zonder wol te verkrijgen. Hievoor kunt u in het assortiment bij Grisport kijken. Voor bijzonderheden van deze grisport werklaarzen kunt u beneden bij de specificatie kijken.

Wolgevoerde Grisport werklaarzen

Koude voeten in de winter? Deze Grisport werklaarzen doen denken aan de snowboots tijdens een wintersportvakantie. De laarzen met bont houden je voeten warm en lopen fijn. Echter was bij het ontwerp van de laarzen wel de bedoeling dat er mee gewerkt wordt. Gemiddeld zijn de laarzen de eerste 8 uur volledig waterdicht. De Grisport laarzen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Daarnaast kunt u kiezen tussen laarzen met en zonder bont.


Specificatie Grisport werklaars wol gevoerd

Veiligheidsklasse
S3
Kleur: Zwart
Bovendeel: Leer
Binnenvoering: Sympatex
Zool: PU / Nitril
Bijzonderheden: Zool 300 graden contactwarmte, wol gevoerd

Grisport werklaarzen te verkrijgen in verschillen variëteiten.

Meer informatie
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Grisport
Formaat N/A
Color N/A