Grisport werklaars wolgevoerd bruin

Op voorraad
SKU
179
€ 123,99 € 102,47
Omschrijving
Wij helpen u graag met een grisport werklaars. Ervaar de kwaliteit en service van WGwerkschoenen. Wij hebben de goedkoopste prijsgarantie op de grisport werklaars.
Opties

Grisport werklaars

Heeft u snel last van koude voeten? of is het weer ernaar om lekkere bontlaarzen aan te hebben? Dan zijn deze zwarte grisport laarzen met wol gevoerd de perfecte laarzen voor u. Deze werklaarzen bevatten een waterdichte sympatex voering, waardoor ze bestand zijn tegen water. Deze grisport werklaarzen zijn ook zonder wol te verkrijgen. Ook kunt u kiezen voor de kleur bruin of zwart. Hievoor kunt u in het assortiment bij Grisport kijken. Voor bijzonderheden van deze grisport werklaarzen kunt u beneden bij de specificatie kijken.

Wolgevoerde Grisport werklaars Italiaanse makelij?

Grisport is een Italiaans bedrijf dat sinds 1977 bestaat. Het is opgericht door de broers Grigolato en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldspeler op de markt van wandel, vrijetijds, -en veiligheidsschoenen. Grisport levert alleen de beste kwaliteit schoenen en inmiddels zijn ruim 2000 medewerkers hier verantwoordelijk voor. Natuurlijk zorgt de Italiaanse afkomst ervoor dat ook de Grisport veiligheidsschoenen qua design passen in deze tijd.

Specificatie Grisport werklaars wol gevoerd
Veiligheidsklasse: S3
Kleur: Bruin
Bovendeel: Leer
Binnenvoering: Sympatex
Zool: PU / Nitril
Bijzonderheden: Zool 300 graden contactwarmte, wol gevoerd

Grisport werklaars bij WGwerkschoenen zeer scherp verkrijgbaar

Meer informatie
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Grisport
Formaat N/A
Color N/A