Elten Eric S3 CI 86541

Op voorraad
SKU
228
€ 200,80 € 165,95
Omschrijving
Deze Elten veiligheidsschoen heeft veel goede en praktische eigenschappen. Bestellingen boven de €40 worden gratis en snel naar u opgestuurd.
Opties

Elten Eric S3 CI 86541

Deze Elten schoen heeft een bovenzijde van rundleder met textiel Cordura en een binnenvoering van origineel lamsvel. De schoen is Cold Insulated wat de voet beschermt tegen warmte verlies. De gepolsterde watertong voorkomt pijnlijke drukpunten en de gepolsterde kraag zorgt voor stabiliteit en steun. De schoen heeft reflecterende eigenschappen voor een goede zichtbaarheid. De kruipneus voorkomt slijtage en de schoen heeft Cordura wat zorgt dat de schoen niet scheurt en schuurbestendig is. Verder biedt de schoen goede bescherming met de stalen neus en de metaalvrije tussenzool. 

 

Elten

Elten wil dat met hun schoenen veilig gewerkt kan worden en met een hoog draagcomfort. Kwaliteit maakt het verschil, wij gebruiken leder en hightec materialen die voldoen aan de hoogste eisen. Samen met universiteiten en medische vakmensen ontwikkelen wij innovatieve technologieën en geven wij onze modellen zo vorm dat ze voor allerlei werkzaamheden gedragen kunnen worden.

Meer informatie
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Elten
Formaat N/A
Color N/A