Columbus

Op voorraad
SKU
350
€ 108,84 € 89,95
Omschrijving
✓ Mr Miles Columbus ✓ Veiligheidsschoen ✓ Voor 15:00u besteld, morgen in huis! ✓ Altijd gratis verzending ✓ Professioneel advies
Opties

Mr Miles Columbus werkschoenen

Bent u op zoek naar stoere stevige werkschoenen? Dan is de Werkschoen Mr Miles Colombus een zeer mooie werkschoen voor u. De werkschoen Mr Miles Colombus is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor de andere kleuren kunt u bij ons in het assortiment kijken. Verder bevat deze schoen een Cambrelle binnenvoering. Deze voering houdt de voeten koeler in de zomer en warmer in de winter. Het ademt om lucht binnen te laten en vocht buiten te houden. De voering werkt als een vloeiblad, absorbeert transpiratie van de voeten, droogt snel, voorkomt voetgeuren en schimmel. Zacht en dempend, voor extra comfort. Duurzaam en slijtvast.

Wie is dan toch die Mr Miles?

Als u deze naam hoort vallen, weet dan dat het gaat om Mr Miles werkschoenen. Om uw werk goedbeschermd uit te kunnen voeren is goed en beschermend schoeisel erg belangrijk. Mr Miles werkschoenen zijn berekend op de veeleisende gebruiker en voldoen dan ook aan alle wensen die u stelt aan veiligheids –of werkschoenen. Die eisen gaan verder dan alleen de beschermende kant van werkschoenen. Draagcomfort is minstens zo belangrijk, net zoals dat werkschoenen u ook goede steun moeten bieden. Belangrijke zaken die knie –en rugklachten helpen te voorkomen.

Kenmerken veiligheidsschoen Mr Miles werkschoenen
Veiligheidsklasse: S3
Kleur: Dark brown
Bovendeel: Nabuk- leer
Binnenvoering: Cambrelle 
Zool: PU/Nitril
Bijzonderheden: Zool 300 graden contactwarmte, uitneembare inlegzool, Hiel support 

Mr Miles columbus werkschoenen verkrijgbaar bij WGwerkschoenen.

Meer informatie
upc N/A
length N/A
width N/A
height N/A
Manufacturer Mr. Miles
Formaat N/A
Color N/A